Moderator
Pytanie dodatkowe: czy stosujemy przypisy?
Mój artykuł jest jak najbardziej niegotowy.
Administrator
Hmmmm... wczoraj rozmawiałem z Jakubem, Błażej widzę ma ten sam problem. Otóż wiadomo - jest sesja, są egzaminy itp. Prawdopodobnie będzie opóźnienie. Czy mimo wszystko dalibyście radę napisać arty do 10.02?
Co do przypisów - dobrze byłoby w naukowych artach je umieścić. Ale jak Wy uważacie?
Moderator
Ja spokojnie zdążę na 01.02.2008. Nie studiuję już od dawna.
Przypisy - im dłuższy tekst tym częstsze? Nie znam jeszcze rozmiaru tekstu ale czuję że zastosuję kilka przypisów. Jestem w jednej trzeciej na oko.
Moderator
Cóż, ja sczerze powiem, że wszytkich tekstow których sie podjołem nie dam rady do 1szego napsiac. Tak mi sie niemiło ułozyła sesja. do 10 spokojnie sie wyrobie. Na ta chwile dopiero jeden tekst mam napsiany wersji beta:P wiec nie ma za bardzxo szans wyrobic się na 1
Administrator
No cóż, niestety źle wybrałem termin - nie przemyślałem tego, fakt.
1. Sesja... wiadomo, że jest to rzecz ważniejsza... niestety.
2. Serwer - nie są do końca jasne szczegóły sponsoringu
3. Wywiad - Po obiecującym liście od rzecznika Apostolisa... cisza. Nie otrzymałem odpowiedzi na późniejszego maila. dobrze, że mam numer telefonu. Zadzwonię tam.
Dlatego myślę, że ogólnie luty to zły miesiąc na wydanie pierwszego numeru...
ale do końca miesiąca zobowiązuję się wszystkie swoje teksty skończyć, zebrać od innych i załatwić ten wywiad...
Z góry przepraszam Błażeja, który z tego, co powiedział wyrobił się ze wszystkim... ale początek zawsze jest najgorszy. Najtrudniej jest ruszyć, potem już jedzie z górki :-)
Moderator
Do końca miesiąca czyli do końca lutego?
Jak zobaczyłem że się męczycie to też stanąłem z robotą. Jestem w połowie.
Administrator
Ech, no wyszło jak wyszło... jestem na siebie wściekły o to, że nie przemyślałem do końca daty...
Moderator
Nie ma sie co przejmować, domy rade:P. Michał, odezwij sie na gg
Moderator
Mamy koniec marca. Jak sprawy stoją teraz?
Ostatnio edytowany przez Błażej Hermann (2008-03-26 14:51:10)
Moderator
Cóż, nie ma się co usprawiedliwiać - opoxnienie jest tylko i wyłącznie z mojej winy. Nie przypuszcalem, że sesja moze mi się przedluzyc do tego stopnia, ze będe ją kończył w osatnim tygodniu marca... No ale teraz wreszcie wszytko rusza i mam nadzieje, że juz na dniach rozpoczniemy składanie pierwszego numeru.
Moderator
Dobra. Zatem wracamy do tematu.